Lag tyttebærsyltetøy med denne oppskriften. Friskt og smakfullt syltetøy som passer perfekt til viltretter, desserter og på brødskiva!
Hjemmelaget tyttebærsyltetøy er perfekt tilbehør til alt av kjøtt, og særlig vilt.
Tyttebærsyltetøy
Tid
20 min
20 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Ha tyttebær, sukker og vann i en kjele, mos sammen.
Kok opp og la det småkoke i 15 minutter under omrøring.
Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.
Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 2 måneder i kjøleskap.