Mat og drikke

Trøffelpasta

Trøffelpasta er kjapt og enkelt å lage, og har masse god smak! Er du ute etter en umamibombe, er dette retten å gå for.

Trøffelpasta

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente.

Rens soppen og kutt i terninger.

Ha olivenolje i en stekepanne og stek soppen på middels varme i et par minutter.

Tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk og stek videre i 5 minutter.

Hell i fløte og revet parmesan, gi et kjapt oppkok. Ha i trøffelolje og vend inn pasta.

Smak til med salt og pepper.