Mat og drikke

Sprø kyllingvinger

Sprø kyllingvinger krydret med garam masala og spisskummen. Denne oppskriften kommer til å bli din nye favoritt!

Sprø kyllingvinger

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
45 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Bland sammen solsikkeolje, garam masala, spisskummen, salt og pepper.

Vend kyllingvingene i blandingen og spre de utover et stekebrett med bakepapir.

Stek i ovnen på 200 grader i ca 45 minutter til kyllingvingene er sprø. Snu dem halvveis i steketiden.

Les mer på våre temasider: