Mat og drikke

Små pavlova med multekrem: Enkel oppskrift

Lag små pavlova med multekrem med denne oppskriften. En luftig og søt dessert med syrlige multer – perfekt til jul og festlige anledninger!

Lag små pavlova med multekrem med denne oppskriften. En luftig og søt dessert med syrlige multer – perfekt til jul og festlige anledninger!

Små pavlova med multekrem

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
120 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • Marengsbunn

  • info
  • info
  • info
  • info
  • Multekrem

  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.

Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.

Finn frem et bakebrett med bakepapir. Lag små marengstopper med en spiseskje eller sprøytepose. Lag de litt flate så det er lettere å legge på krem og pynt.

Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek bunnene i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.

Pisk fløte og sukker til en fyldig krem. Vend inn multer.

Pynt pavlovaene med multekrem og sitronmelisse.