Små pavlova med multekrem: Enkel oppskrift
Lag små pavlova med multekrem med denne oppskriften. En luftig og søt dessert med syrlige multer – perfekt til jul og festlige anledninger!
Lag små pavlova med multekrem med denne oppskriften. En luftig og søt dessert med syrlige multer – perfekt til jul og festlige anledninger!
Små pavlova med multekrem
120 min
1
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
Marengsbunn
-
-
-
-
-
Multekrem
-
-
-
Slik gjør du
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Lag små marengstopper med en spiseskje eller sprøytepose. Lag de litt flate så det er lettere å legge på krem og pynt.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek bunnene i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Pisk fløte og sukker til en fyldig krem. Vend inn multer.
Pynt pavlovaene med multekrem og sitronmelisse.