Mat og drikke

Enkel oppskrift på saftig og mør roastbiff i airfryer

Så enkelt lager du saftig og mør roastbiff i airfryeren! Denne oppskriften gir deg perfekt stekt roastbiff med en gyllen stekeskorpe.

Lag saftig og mør roastbiff på en enkel måte med airfryeren. Denne oppskriften gir deg perfekt stekt roastbiff med en gyllen stekeskorpe og en jevn, rosa kjerne – hver gang. Enkelt og raskt. Perfekt til både søndagsmiddagen og spesielle anledninger.

Roastbiff i airfryer

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
60 min
Porsjoner
0

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Riv toppen av posen til Airfryer Kryddermiks og tilsett solsikkeolje direkte i posen, rør lett med en skje.

Gni marinaden godt inn i kjøttet. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 2 timer før steking.

Legg kjøttet i airfryeren og stek først i 15 minutter på 200 grader. Skru ned temperaturen til 100 grader og stek videre i 50-60 minutter.

For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kjøttet skal ha en kjernetemperatur på 55 grader i midten. Temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking, og da er roastbiffen perfekt rosa.

Du kan servere roastbiffen kald som pålegg eller varm som en middagsrett. Hvis roastbiffen skal brukes som pålegg er det viktig at den kjøles helt ned til kjøleskapstemperatur før den kuttes opp.