Mat og drikke

Hvordan bake Skappelbrød uten å måtte elte

Et enkelt og eltefritt brød du lager på kun 5 minutter!

Skappelbrød

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
150 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Ha alle ingrediensene i en bolle og rør godt sammen. Dekk bollen med et klede og la deigen heve i 30 minutter.

Kle en brødform med bakepapir og hell deigen i formen. Etterhev i 45 minutter.

Stek på 225 grader i 40 minutter. Ta brødet ut av formen og stek videre i 15 minutter.

Avkjøl på rist.

Les mer på våre temasider: