Mat og drikke

Påskevafler med appelsin

Luftige og fristende påskevafler med appelsin og rømme – en frisk vri på en norsk klassiker!

Oppskrift på påskevafler med appelsin

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Disse vaflene er akkurat slik vi liker dem: gyldne, myke og fulle av smak – men med en liten påsketvist. Kombinasjonen av rømme, fløte og et hint av appelsinjuice gir en frisk og fyldig vaffelrøre som gjør seg perfekt til både kaffekosen og påskefrokosten. Server dem med syltetøy, brunost eller bare et dryss melis – uansett blir det garantert god stemning rundt bordet. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Les hele oppskriften på Foodie.no

Les mer på våre temasider:

Redaksjonens  anbefalinger

authorImage

Reise

med Marie
De billigste flyturene, de beste restaurantene og hotellene - og praktiske tips for turen.
Se mer
authorImage

Aktiv

med Cecilie
Få inspirasjon, tips og trender fra trening, friluft og helse.
Se mer
authorImage

Bolig

med Herman
Alt du må vite om hus og hage - de beste redskapene og praktiske tips til jobben du skal gjøre.
Se mer