Slik får du gyllent og sprøtt skinn på pannestekt kylling i fløtesaus
Her er oppskriften på sprø og saftige kyllingbryst. Det hele smaker ekstra godt med en kremete fløtesaus, toppet med frisk estragon!
Pannestekt kylling i fløtesaus
45 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Krydre kyllingbrystene godt med salt og pepper.
Ha solsikkeolje i en stekepanne og stek kyllingen med skinnsiden ned først, til skinnet er gyllent og sprøtt. Snu og stek videre i 2-3 minutter, legg til side.
Ha smør i stekepannen sammen med finhakket hvitløk og sjalottløk. Stek blank. Tilsett hvitvin og reduser til halv mengde. Ha i fløte og kok opp.
Legg kyllingen tilbake i stekepannen med skinnsiden opp og la småkoke i 5-10 minutter.
Smak til med salt og pepper og topp med frisk finhakket estragon.