Mat og drikke

Oppskrift: Waldorfsalat

Lag waldorfsalat med denne oppskriften. Frisk og kremet salat med epler, druer og valnøtter – perfekt til julemat!

Waldorfsalat er en frisk og kremet salat som passer perfekt til festlige anledninger. Den balanserer søte og sprø ingredienser med en silkemyk krem- og majonesblanding, og gir et deilig innslag til både tradisjonelle og moderne måltider. Enten den serveres som tilbehør til kalkun eller som en del av en buffet, er waldorfsalat alltid en sikker vinner.

Waldorfsalat

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
6

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Kutt epler, stangselleri og ananas i terninger.

Del druene i to.

Pisk fløte og sukker til en luftig krem.

Bland frukten med kremen og majonesen.

Smak til med sitronsaft og topp med grovhakkede valnøtter.

Les mer på våre temasider: