Lag sprø knust potetsalat – en smakfull og enkel rett som passer perfekt som tilbehør til middag eller grillmat. Se oppskriften her.
En ny vri på potetsalaten som garantert imponerer gjestene! Gode smaker og knasende tekstur.
Sprø knust potetsalat
![](https://imaginary.abcmedia.no/pipe?url=https://guides-wp.startsiden.no/wp-content/uploads/2025/01/2024-02-12-foodie-spr-knust-potetsalat-0121.png&interlace=true&compression=9)
45 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
Sprø poteter
-
-
-
-
Dressing
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Slik gjør du
Kok potetene til de akkurat er møre. Legg dem utover på et bakebrett med bakepapir og press dem flate.
Dryss over litt olivenolje og krydre med salt og pepper.
Stek på 220 grader i 15 minutter til de er sprø og gyllen. Bland sammen majones, rømme, finhakket sylteagurk, sylteagurklake, finhakket sjalottløk, finhakket dill, agurk i terninger og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Vend de sprø potetene i dressingen og server.