Lag pavlova med sjokoladekrem og bringebær. En deilig dessert med sprø bunn, fyldig krem og friske bær – perfekt til enhver anledning!
Pavlova toppet med en deilig sjokoladekrem, bringebær og pekannøtter.
Pavlova med sjokoladekrem og bringebær
120 min
1
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
Marengsbunn
-
-
-
-
-
Sjokoladekrem
-
-
-
-
Pynt
-
-
Slik gjør du
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Pisk fløte, sukker og kakao til en fyldig sjokoladekrem.
Pynt pavlovaen med sjokoladekrem, bringebær og pekannøtter.