Mat og drikke
Oppskrift på hjemmelaget pastasalat med bakt tomat
Av Simen Vatne
Sist oppdatert: 23. august 2024
En smakfull og enkel middag. Denne salaten har litt av alt, fyldig, syrlig, crunchy og skikkelig digg.
Pastasalat med bakt tomat
Tid
30 min
30 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
-
-
-
-
Bakt tomat
-
-
-
-
Dressing
-
-
-
-
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Kutt tomatene i 4 og ha dem over i en ildfast form. Dryss over olivenolje og sukker. Bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.
Kok pasta i rikelig med saltet vann til den er al dente.
Bland sammen finhakket basilikum, finhakket hvitløk, olivenolje og sitronsaft.
Ha pasta, bakte tomater, ruccula, mozzarella og gresskarkjerner i en salatbolle. Hell over dressingen og vend sammen.