Oppskrift: Grillet biff med mørstersaus
Lag grillet biff med mørstersaus. En smakfull oppskrift med perfekt grillet kjøtt og en rik, fyldig saus – ideell til festmiddager!
Grillet entrecôte toppet med en smaksrik mastersaus! Denne enkle og raske retten gir gjestene vann i munn.
Grillet biff med mørstersaus
30 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
-
-
-
-
-
-
Mastersaus
-
-
-
-
-
-
-
Slik gjør du
Del entrecoten i biter på ca. 200 g hver. Pensle med solsikkeolje og gni godt inn med salt og pepper.
Grill biffen på høy direkte varme i 2-3 minutter på hver side til du har en kjernetemperatur på 58 grader. La kjøttet hvile før du kutter i det.
Kok risen.
Finhakk sjalottløk, kjørvel, gressløk og grønn chili. Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper. La sausen stå i minst et kvarter før bruk.