Lag agurksalat naturell med denne oppskriften. En frisk og enkel salat som passer perfekt som tilbehør til fisk, kjøtt eller grillmat!
Agurksalat er det perfekte tilbehør til all slags fisk. Det er enkelt og raskt å lage, og har masse god smak.
Agurksalat naturell
Tid
20 min
20 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
-
Syltelake
-
-
-
-
-
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Skjær agurk i tynne strimler med grønnsaksskreller eller ostehøvel.
Rør sammen vann, sukker, eddik, salt og nykvernet pepper.
Hell laken over agurken og la den stå i minst 15 minutter.