Multefromasj: Enkel oppskrift på juledessert
Lag multefromasj med denne oppskriften. En luftig og smakfull dessert med multer – perfekt til jul og festlige anledninger!
Multefromasj er en luftig og elegant dessert som virkelig lar de norske multebærene skinne. Med sin rike smak og fløyelsmyke konsistens er den perfekt til høytider og festlige anledninger. Denne oppskriften kombinerer multebær, krem, og eggedosis for å skape en dessert som er både tradisjonell og tidløs. Enkel å lage, men likevel imponerende på bordet.
Multefromasj
30 min
8
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Kjør multene sammen med en stavmikser til en jevn puré og sil vekk frøene.
Pisk egg og sukker til eggedosis og fløten til krem.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Ha litt av multepuréen i en kjele og smelt gelatinplatene i puréen.
Bland alt sammen forsiktig og hell over i en form. Sett kaldt til fromasjen har satt seg, gjerne over natten.