Frisk og smakfult tilbehør som passer perfekt til alle typer taco, både til vegetar, kjøtt og fisk. God til de fleste type grillmat også.
Mango- og avokadosalsa
10 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Kutt mangoen i små terninger.
Del agurken på langs og skrap ut frøene og det våte, kutt i små terninger.
Hakk vårløken i tynne skiver.
Finhakk koriander.
Rens chilien for frø og stilk, kutt i små terninger. Ønsker man en spicy variant kan man ta med frøene i mixen.
Del avokadoen i 2 og fjern steinen. Del opp avokadoen i terninger.
Press ut saften av limen, og bland inn salt og pepper.
Bland alt forsiktig sammen slik at ikke avokadoen blir most.
Smak til med eventuelt mer lime, salt og pepper.