Kjøttsuppe er en skikkelig tradisjonsrett som passer like godt hele året. Full av både smak og næring. Suppen kan lages på mange ulike måter men dette er vår favoritt!
Kjøttsuppe

120 min
4
Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Start med å koke opp vann i en stor kjele. Tilsett deretter det ferdig oppkuttede grytekjøttet. La det koke opp igjen og fjern deretter eventuelt skum som dannes på overflaten.
Senk varmen til lavt og la kjøttet trekke i kjelen i cirka 1,5 time for å sikre at det blir mørt og saftig.
Mens kjøttet trekker, forbered grønnsakene ved å skrelle og kutte dem i passe biter.
Når kjøttet har trukket tilstrekkelig, tilsett de forberedte grønnsakene i kjelen sammen med buljong, salt og pepper etter smak.
La suppen koke videre i omtrent 20 minutter eller til grønnsakene er møre og smakene har blandet seg godt sammen. Juster eventuelt smaken med mer salt og pepper etter ønske.