Hjemmelagde kjøttkaker er noe av det beste som finnes! Denne oppskriften gir saftige og smakfulle kjøttkaker som vil imponere gjestene.
Hjemmelagde kjøttkaker
45 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Bland alle ingrediensene grundig i en kjøkkenmaskin til en jevn farse.
Form kjøttkakene enten ved hjelp av en skje eller med hendene. Før du former dem, dypp både skjeen og hendene i kaldt vann. Dette vil gjøre det lettere å forme kjøttkakene.
Stek kjøttkakene i cirka 4 minutter på hver side i en stekepanne med smør på middels/høy varme, til de er gjennomstekte og har fått en fin gyllen farge.
Server med for eksempel nyrørt tyttebærsyltetøy, kålstuing, poteter eller annet passende tilbehø.