Mat og drikke

Hasselbakte poteter i airfryer

Hasselbakte poteter i airfryer gir deg den perfekte kombinasjonen av sprø overflate og myk, kremet kjerne – på en raskere og mer effektiv måte!

Hasselbakte poteter i airfryer

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
40 min
Porsjoner
4

Denne klassiske svenske potetretten har vært en favoritt i generasjoner, og ved å bruke airfryer får du en jevn steking med mindre fett, samtidig som potetene blir herlig sprø utenpå. De tynne snittene lar smør, krydder og eventuelle andre smakstilsetninger som parmesan – som vi har brukt her, trenge godt inn, noe som gir en ekstra smakfull opplevelse. Perfekt som tilbehør til kjøtt, fisk eller vegetarretter – eller bare som en uimotståelig snack! Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Les hele oppskriften på Foodie.no

Les mer på våre temasider:

Redaksjonens  anbefalinger

authorImage

Reise

med Marie
De billigste flyturene, de beste restaurantene og hotellene - og praktiske tips for turen.
Se mer
authorImage

Aktiv

med Cecilie
Få inspirasjon, tips og trender fra trening, friluft og helse.
Se mer
authorImage

Bolig

med Herman
Alt du må vite om hus og hage - de beste redskapene og praktiske tips til jobben du skal gjøre.
Se mer