
Hasselbakte poteter i airfryer gir deg den perfekte kombinasjonen av sprø overflate og myk, kremet kjerne – på en raskere og mer effektiv måte!
Hasselbakte poteter i airfryer

Tid
40 min
40 min
Porsjoner
4
4
Denne klassiske svenske potetretten har vært en favoritt i generasjoner, og ved å bruke airfryer får du en jevn steking med mindre fett, samtidig som potetene blir herlig sprø utenpå. De tynne snittene lar smør, krydder og eventuelle andre smakstilsetninger som parmesan – som vi har brukt her, trenge godt inn, noe som gir en ekstra smakfull opplevelse. Perfekt som tilbehør til kjøtt, fisk eller vegetarretter – eller bare som en uimotståelig snack! Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på