Mat og drikke

Grillet biff med nektarin

Hva kan forlenge sommerfølelsen bedre enn grillet biff med nektarin? Veldig enkelt og to råvarer som står godt til hverandre. Dette gir en skikkelig fresh smaksopplevelse.

Grillet biff med nektarin

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
20 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • Vinaigrette

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Del entrecoten i biter på ca. 200 g hver. Pensle med solsikkeolje og gni godt inn med salt og pepper.

Grill biffen på høy direkte varme i 2-3 minutter på hver side til du har en kjernetemperatur på 58 grader. La kjøttet hvile før du kutter i det.

Del nektarin i to og fjern steinen. Grill på høy varme i 1-2 minutter per side.

Finhakk sjalottløk og hvitløk, bland det sammen med resten av ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper.

Hell vinaigrette over nektarinene og topp med frisk mynte. Tips! Vi anbefaler å grille på kullgrill eller smoker for å gi kjøttet og nektarinenn et røykpreg. Prøv gjerne mastersaus til kjøttet!