Hva kan forlenge sommerfølelsen bedre enn grillet biff med nektarin? Veldig enkelt og to råvarer som står godt til hverandre. Dette gir en skikkelig fresh smaksopplevelse.
Grillet biff med nektarin
20 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
-
-
-
-
-
Vinaigrette
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Slik gjør du
Del entrecoten i biter på ca. 200 g hver. Pensle med solsikkeolje og gni godt inn med salt og pepper.
Grill biffen på høy direkte varme i 2-3 minutter på hver side til du har en kjernetemperatur på 58 grader. La kjøttet hvile før du kutter i det.
Del nektarin i to og fjern steinen. Grill på høy varme i 1-2 minutter per side.
Finhakk sjalottløk og hvitløk, bland det sammen med resten av ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper.
Hell vinaigrette over nektarinene og topp med frisk mynte. Tips! Vi anbefaler å grille på kullgrill eller smoker for å gi kjøttet og nektarinenn et røykpreg. Prøv gjerne mastersaus til kjøttet!