Mat og drikke
Grillet asparges, tomat og honningvinaigrette
Av Simen Vatne
Sist oppdatert: 6. september 2024
Salat med grillet asparges, tomat og en smakfull honningvinaigrette. Denne retten er en fest i seg selv men er også perfekt som tilbehør.
Grillet asparges, tomat og honningvinaigrette
Tid
15 min
15 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
-
-
Honningvinaigrette
-
-
-
-
-
-
-
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Skrell nederste del av aspargesen og kutt 2 cm av bunnen. Dryss litt olivenolje, salt og pepper over aspargesen og grill på høy varme i 2 minutter på hver side.
Del aspargesen i biter.
Kutt tomatene i biter.
Bland alle ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper.
Vend alt sammen og server.