Mat og drikke

Gratinerte krustader med brie og solbær: Oppskrift på smakfull forrett

Enkle gratinerte krustader med brie og solbær – en smakfull og elegant forrett. Perfekt til festlige anledninger eller som smårett.

Bakte små krustader med brie og solbærsyltetøy. Disse er perfekt å servere som snacks eller på tapasbordet.

Gratinerte krustader med brie og solbær

Bildet viser gratinerte krustader fylt med smeltet brie og toppet med solbær, plassert på et rustikt trefat. Krustadene har en sprø, gyllenbrun skorpe og er fylt med den kremete osten og søtsyrlige solbærene. I bakgrunnen står en liten skål med solbærsyltetøy og en skje, som gir ekstra smak til retten.
Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Del brien i 24 små biter som passer i krustadene.

Legg én bit i hver krustad og topp med solbærsyltetøy.

Bak i ovnen på 200 grader i ca. 5 minutter.