Mat og drikke

Gratinerte krustader med brie og multer

Bakte små krustader med brie og multesyltetøy. Disse er perfekt å servere som snacks eller på tapasbordet.

Gratinerte krustader med brie og multer

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Del brien i 24 små biter som passer i krustadene.

Legg én bit i hver krustad og topp med multesyltetøy.

Bak i ovnen på 200 grader i ca. 5 minutter.

Les mer på våre temasider: