Frikassé med kyllinglårfilet: Oppskrift på rask og enkel middag
Lag frikassé med kyllinglårfilet på kort tid. En rask og smakfull oppskrift som passer perfekt til hverdagsmiddag.
Denne raske versjonen av klassikeren kyllingfrikassé lager du på kun 60 minutter! En smakfull og sunn middag.
Rask frikassé med kyllinglårfilet
60 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Kutt kyllingen i biter og ha over i en kjele sammen med kyllingkraften. Kok opp og la småkoke i 30 minutter.
Skrell og kutt grønnsakene i biter.
Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe på med fløte og kok opp under omrøring.
Ha grønnsakene og den hvite sausen over i kjelen med kylling og rør godt. La alt småkoke i 15-20 minutter til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper og topp med friske urter.