Hjemmelaget fiskesuppe som smaker fantastisk. I suppen kan du bruke andre typer fisk og det er en god måte å bruke opp rester på.
Fiskesuppe
30 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Kutt grønnsakene i små terninger og finkutt hvitløken. Ha smør i en kjele og ha i grønnsakene. La de surre på medium varme i 5 minutter, de skal ikke få farge.
Tilsett hvitvin og reduser til halvparten har fordampet.
Ha i fiskekraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 5 minutter.
Kutt fisken i biter. Skru ned varmen på kjelen og ha i fiskebitene. La alt trekke i 8 minutter. Om du ønsker en tykkere suppe kan du jevne den med maisenna.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.