Oppdag gleden ved å lage hjemmelaget hvitløksbrød! Et tilbehør som er enkelt å lage, og som alle liker. Med sin rike smak av smør, aromatisk hvitløk og et hint av urter, er dette brødet det perfekte følget til alle pastaretter, og mye bedre enn den i butikken.
Enkelt hvitløksbrød
Tid
14 min
14 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Kjør romtemperert smør, hvirløk, persille og parmesan til en jevn blanding i foodprosessor.
Bre et godt lag med hvitløksmøret utover brødskivene.
Stek på 200 grader i 8-10 minutter til gyllen.