Dynegrøt: Enkel oppskrift på tradisjonell grøt
Lag klassiske pepperkaker med denne oppskriften. Perfekte julekaker med krydret smak – gøy å lage for både store og små!
Dynegrøt er den perfekte måten å lage risgrøt på uten å måtte stå ved komfyren hele tiden. Ved å pakke kjelen godt inn i en dyne, lar du varmen gjøre jobben for deg, og resultatet er en silkemyk og deilig grøt som er klar til servering når du er det. Denne metoden er både energieffektiv og genialt enkel – og gir deg tid til å gjøre andre ting mens grøten godgjør seg. Perfekt for kalde dager og koselige måltider!
Dynegrøt
15 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Ha risgryn og vann i en kjele, kok opp og la det småkoke i 10 minutter.
Spe på med melk og ha i salt, kok opp.
Ta kjelen av varmen og legg på lokk.
Pakk kjelen godt inn med en dyne og sett på et lunt sted i 3-4 timer, rør godt før servering.