Lag blåbærsyltetøy med denne oppskriften. Søtt og smakfullt syltetøy som passer perfekt til brød, pannekaker og desserter!
Hjemmelaget blåbærsyltetøy er perfekt til vafler og pannekaker, eller på nystekt brød!
Blåbærsyltetøy
Tid
15 min
15 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Ha blåbær og sukker i en kjele, mos sammen.
Kok opp og la det småkoke i 10 minutter under omrøring.
Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.
Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 3 måneder i kjøleskap.