Mat og drikke

Blåbærsyltetøy: Enkel oppskrift

Lag blåbærsyltetøy med denne oppskriften. Søtt og smakfullt syltetøy som passer perfekt til brød, pannekaker og desserter!

Hjemmelaget blåbærsyltetøy er perfekt til vafler og pannekaker, eller på nystekt brød!

Blåbærsyltetøy

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Ha blåbær og sukker i en kjele, mos sammen.

Kok opp og la det småkoke i 10 minutter under omrøring.

Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.

Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 3 måneder i kjøleskap.

Redaksjonens  anbefalinger

authorImage

Reise

med Marie
De billigste flyturene, de beste restaurantene og hotellene - og praktiske tips for turen.
Se mer
authorImage

Aktiv

med Cecilie
Få inspirasjon, tips og trender fra trening, friluft og helse.
Se mer
authorImage

Bolig

med Herman
Alt du må vite om hus og hage - de beste redskapene og praktiske tips til jobben du skal gjøre.
Se mer