Mat og drikke

BBQ dry rub: Enkel oppskrift

Lag BBQ dry rub med denne oppskriften. En smakfull krydderblanding perfekt til kjøtt, kylling og grønnsaker på grillen!

BBQ dry rub! Passer til alt som kan grilles, primært til langtidsgrilling av svin på indirekte varme, som pulled pork og spareribs.

BBQ dry rub

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
5 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Bland alle ingrediensene i en kryddermølle eller blender.

Tørk kjøttet godt med kjøkkenpapir og smør det med sennep, før du drysser over dry rub så det dekker.

Tips: Til storfe, bytt ut ingefærpulver med 30 g malt rosmarin.

Les mer på våre temasider: