Mat og drikke

Bakte tomater: Oppskrift på smakfullt tilbehør

Lag bakte tomater med denne enkle oppskriften. Perfekt som smakfullt tilbehør til kjøtt, fisk eller pasta, eller som en egen rett.

Bakte tomater er et meget godt tilbehør til både kjøtt og fisk. Enkelt å lage, og pent å se på!

Bakte tomater

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Kutt tomatene i 4 og ha dem over i en ildfast form.

Dryss over olivenolje og sukker.

Bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.

Server med et dryss havsalt og en god fersk urt på toppen. Tips! Ha på oregano, timian eller rosmarin og et par moste hvitløksfedd mens du baker tomatene!