Mat og drikke

Bakt Potet med Taco – Enkel oppskrift

Prøv bakt potet med taco! En myk potet fylt med krydret kjøtt, guacamole og rømme – en enkel og smakfull hverdagsmiddag.

Bakt potet med taco er den perfekte kombinasjonen av to favoritter – saftig bakt potet og krydret tacofyll.

Den myke poteten fylles med smakfull kjøttdeig, hjemmelaget guacamole og et friskt hint av lime.

Dette er en morsom og mettende vri på tacoen, perfekt for både helgekos og hverdagsmiddager. En ny favoritt for alle taco-elskere!

Bakt potet med taco

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
60 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.

Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.

Stek kjøttdeigen med tacokrydder.

Mos sammen avokado, lime og flaksalt og pisk til en luftig krem.

Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med avokadokrem og tacokjøttdeig.