Prøv bakt potet med taco! En myk potet fylt med krydret kjøtt, guacamole og rømme – en enkel og smakfull hverdagsmiddag.
Bakt potet med taco er den perfekte kombinasjonen av to favoritter – saftig bakt potet og krydret tacofyll.
Den myke poteten fylles med smakfull kjøttdeig, hjemmelaget guacamole og et friskt hint av lime.
Dette er en morsom og mettende vri på tacoen, perfekt for både helgekos og hverdagsmiddager. En ny favoritt for alle taco-elskere!
Bakt potet med taco

60 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.
Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.
Stek kjøttdeigen med tacokrydder.
Mos sammen avokado, lime og flaksalt og pisk til en luftig krem.
Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med avokadokrem og tacokjøttdeig.