Bakt Potet med Fetakrem – Enkel Oppskrift
Prøv bakt potet med fetakrem! Sprøtt skall, myk kjerne og kremet fyll med feta, sitron og urter – en perfekt rett til enhver anledning.
Bakt potet med fetakrem er en frisk og smakfull variant av den klassiske bakte poteten.
Den salte fetaosten, kombinert med syrlig sitron, kremet rømme og aromatisk hvitløk, gir en deilig topping som løfter poteten til nye høyder.
Denne retten passer perfekt som en mettende lunsj, lett middag eller som tilbehør til grillmaten. Enkle ingredienser – stor smak!
Bakt potet med fetakrem

60 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.
Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.
Ha fetaost, rømme, sitronsaft, finkuttet gressløk og hvitløk i en bolle, pisk sammen til en luftig krem og smak til med salt og pepper.
Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med fetakremen.