Prøv bakt potet med entrecôte! Perfekt stekt biff, luftig smørkrem og myk potet – en luksuriøs middag eller helgerett.
Bakt potet med entrecôte er en skikkelig luksusvariant av den klassiske bakte poteten.
Den møre, saftige biffen kombineres med en luftig krem av smør, rømme, hvitløk og persille, som smelter perfekt over den varme poteten.
Denne retten passer både som en imponerende helgemiddag og en ekstra god hverdagsrett. En perfekt kombinasjon av saftig kjøtt, kremet topping og myk bakt potet!
Bakt potet med entrecôte

60 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.
Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.
Ha smør, rømme, finkuttet persille og hvitløk i en bolle, pisk sammen til en luftig krem og smak til med salt og pepper.
Krydre entrecôten med salt og pepper og stek i 2-3 minutter på hver side. La den hvile 5 minutter før du kutter den i skiver.
Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med kremen og entrecôte.