Mat og drikke

Appelsincookies med hasselnøtter

Søte, sprø og seige appelsincookies med hasselnøtter! Disse er enkle å lage og blir garantert en ny favoritt. 1 porsjon holder til 18 store cookies.

Appelsincookies med hasselnøtter

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

La smøret stå på kjøkkenbenken til det blir romtemperert.

Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen til en jevn blanding. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg.

Kjør hasselnøtter i en foodprosessor til de er finmalt. Riv appelsinskallet.

Bland alle ingrediensene og rør godt til alt er godt kombinert.

Stek på 190 grader i 12-15 minutter.

Les mer på våre temasider: