På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Mat og drikke

Brownie: Oppskrift på enkel, saftig og fudgy sjokoladekake

Denne brownien er en drøm for sjokoladeelskere – rik, seig og full av deilig mørk sjokoladesmak. Så om du ønsker å lage Brownies fra bunnen av burde du prøve denne oppskriften!

Brownies er en klassisk dessert som kombinerer masse sjokoladesmak med en seig, fudgy konsistens. Med perfekt sprøe kanter og en myk kjerne, blir denne helt uimotståelig!

Denne er like god alene som med for eksempel is eller friske bær. Kan også gjerne nytes med et glass iskald melk. Server gjerne med et dryss melis over for en ekstra fin touch. Og i tillegg blir denne enda bedre om den får stå en dag i kjøleskapet. Denne enkle, men imponerende desserten passer perfekt til både hverdagskos og spesielle anledninger.

En enkel og uimotståelig klassiker som alltid imponerer! Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Brownies

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
45 min
Porsjoner
1

Ingredienser

  • 75 g smør

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Se hele oppskriften

Les mer på våre temasider: