Mat og drikke

Toast med smørstekt kantarell

Knytt sammen det beste av høstens smaker med denne enkle og gode retten: toast toppet med smørstekte kantareller. En herlig kombinasjon av sprøtt brød og de fyldige, nøtteaktige kantarellene, som gir en himmelsk smaksopplevelse på et blunk.

Toast med smørstekt kantarell

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
10 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Rist brødet i en tørr stekepanne.

Ha soppen i stekepannen og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.

Smak til med sitronsaft, salt og pepper, og topp med timianblader eller persille.