Syltet rødløk er det perfekte tilbehør til alt fra taco til grillmat, pølser, biff og mye mer.
Syltet rødløk
Tid
45 min
45 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
-
-
-
Syltelake
-
-
-
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Kok opp eddik, sukker og vann.
Kutt rødløk i skiver og legg i et sylteglass eller en bolle som tåler varme, sammen med hel pepper og laurbærblad.
Hell over syltelaken og la den stå i minst 30 minutter. Smaken blir bedre jo lengre den står og er holdbar i ca. 2 uker.