Et spekefat fylt med deilig spekemat fra ulike deler av verden slår aldri feil. I Norge har vi noen av verdens mest prisbelønte spekeprodukter. Slik får du et sprekt spekefat!
Spekefat
Tid
10 min
10 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
Anbefalt mengde
-
-
-
-
-
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Start med å legge på de største elementene, for eksempel en hel pølse eller spekeskinke.
Så fyller du på med resten av den oppkuttede spekematen og frukt.
Sett på marmelade, syltetøy ol.
Fyll tomrommene med kjeks, tørket frukt og bær.