Et deilig smørbrød med sprøtt bacon, eplegele og brie. Søtt, salt og kjempegodt, perfekt til frokost eller lunsj.
Smørbrød med brie, bacon og eplegele
Tid
15 min
15 min
Porsjoner
1
1
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Smør begge brødskivene med smør.
Legg på et lag med tynne skiver brie på den ene brødskiven, så sprøstekte baconskiver og eplegele, så et nytt lag med brie før du legger på den andre brødskiven.
Ha litt smør i en stekepanne og stek toasten på begge sider til den er gyllen, skru ned varmen og la den ligge til osten har smeltet.