Smash burger med ost og karamellisert løk
Smash burger, eller knust burger som det heter på norsk er en trendy måte å lage burger på hvor kjøttet presses flatt noe som gir en stor stekeflate og masse smak!
Smash burger med ost og karamellisert løk
30 min
2
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
-
-
-
-
-
-
Karamellisert løk
-
-
-
-
-
Dressing
-
-
-
-
-
-
Slik gjør du
Ha kjøttdeig, salt og pepper i en bolle. Kna godt sammen og form emner på 100 g hver.
Varm en stekepanne til høy varme og ha i smør. Press burgerne helt flate i stekepannen og stek i ca. 1 minutt på hver side. Legg en skive ost på hver burger og legg på lokk til osten smelter.
Kutt løk i strimler og ha over i en stekepanne sammen med smør, sukker og vann. Karamelliser på middels varme.
Bland sammen majones, ketchup, finhakket sylteagurk, dijonsennep og worcester sauce. Smak til med salt og pepper.
Varm burgerbrødene lett i stekepannen og monter burgeren.