Lag sjokoladecookies med denne oppskriften. Perfekte småkaker med rik sjokoladesmak – sprø i kanten og myke i midten. Ideelle til kaffekos!
Søte, sprø og seige sjokoladecookies! Disse er enkle å lage og blir garantert en ny favoritt.
1 porsjon holder til 18 store cookies.
Sjokoladecookies
30 min
1
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
La smøret stå på kjøkkenbenken til det blir romtemperert.
Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen til en jevn blanding. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Bland inn alle de tørre ingrediensene og rør godt til alt er godt kombinert.
Hakk opp sjokolade og vend inn i deigen.
Form deigen til kuler og plasser dem på et bakebrett med bakepapir, 9 stykker per brett. Pass på å ha nok mellomrom mellom hver kule.
Stek på 190 grader i 12-15 minutter.