Mat og drikke

Rørte tyttebær: Tradisjonell oppskrift på hjemmelaget sylt

Lag rørte tyttebær enkelt hjemme med denne tradisjonelle oppskriften. Perfekt som tilbehør til kjøttretter, desserter eller på brødskiva.

Rørte tyttebær er et selvskrevent tilbehør til viltkjøtt, gryteretter og kjøttkaker! Lag gode porsjoner og frys gjerne ned, de har god holdbarhet i fryseren! Vi forklarer hvordan du lager rørte tyttebær hjemme.

Rørte tyttebær

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
5 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Rens tyttebærene.

Bland sammen tyttebær og sukker og rør kraftig til alt har blandet seg godt.

Smak til med mer sukker om nødvendig.

Les mer på våre temasider: