Mat og drikke

Potetmos

Potetmos er som poteten selv, kan brukes til alt! Hjemmelaget er enkelt, godt og barnevennlig og har veldig mange bruksområder.

Potetmos

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Skrell og kok potet mør.

Sil av vannet og tilsett smør og fløte.

Rør godt sammen med en ballongvisp eller en sleiv.

Smak til med salt og pepper.

Prøv potetmos til denne oppskriften med svin indrefilet!

Tips 1! En potetstapper er genialt å bruke om du ønsker en helt fin og jevn konsistens! Tips 2! Det er viktig at man ikke har i saltet før helt på slutten, etter man har rørt sammen potetmosen, ellers kan den fort bli seig.