Mat og drikke

Pasta alfredo

En klassisk pastarett som er rask, enkel og god på smak!

Pasta alfredo

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente.

Finhakk hvitløk og ha den i en stekepanne sammen med smør. La hvitløken surre på lav varme et par minutter slik at den ikke blir brent.

Tilsett fløte og la alt småkoke i 5 minutter.

Tilsett revet parmesan og smak til med nykvernet pepper.

Vend inn pasta, topp med litt ekstra parmesan og nykvernet pepper.