Mat og drikke

Slik får du gyllent og sprøtt skinn på pannestekt kylling i fløtesaus

Her er oppskriften på sprø og saftige kyllingbryst. Det hele smaker ekstra godt med en kremete fløtesaus, toppet med frisk estragon!

Pannestekt kylling i fløtesaus

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
45 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Krydre kyllingbrystene godt med salt og pepper.

Ha solsikkeolje i en stekepanne og stek kyllingen med skinnsiden ned først, til skinnet er gyllent og sprøtt. Snu og stek videre i 2-3 minutter, legg til side.

Ha smør i stekepannen sammen med finhakket hvitløk og sjalottløk. Stek blank. Tilsett hvitvin og reduser til halv mengde. Ha i fløte og kok opp.

Legg kyllingen tilbake i stekepannen med skinnsiden opp og la småkoke i 5-10 minutter.

Smak til med salt og pepper og topp med frisk finhakket estragon.

Les mer på våre temasider: