Mat og drikke

Panerte kyllinglår i airfryer

Få sprø og saftige panerte kyllinglår på en sunnere måte med airfryeren. Denne oppskriften gir deg den perfekte balansen mellom en gyllen, knasende skorpe og saftig kylling, uten behov for frityrsteking. Raskt, enkelt og full av smak – perfekt til middag eller som snacks!

Panerte kyllinglår i airfryer

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Dryss halve posen Airfryer Kryddermiks over kyllinglårene og gni det lett inn. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 30 minutter før steking.

Bland resten av Airfryer Kryddermiks med eggene og visp lett sammen.

Dypp kyllinglårene i eggeblandingen og så i brødrasp. Pass på å dekke hele kyllinglåret med brødrasp for best resultat.

Legg kyllinglårene i airfryeren og stek i totalt 25-30 minutter på 190 grader.

For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kyllingenlårene skal ha en kjernetemperatur på 68 grader ved beinet, ta de gjerne ut av airfryeren når de bikker 66 grader da temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking.

Server med for eksempel sprø fries, eller grønnsaker stekt i airfryer.