Mat og drikke

Ovnsbakt kål

Ovnsbakt kål er kanskje ikke det mest estetiske å legge på tallerkenen, men det er som kjent det indre som teller… Det blir ordentlig godt og perfekt for å tilføre en rustikk og smakfull touch til både kjøtt og fisk.

Ovnsbakt kål

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
29 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Kutt kålen i 8 like store båter.

Legg over i en ildfast form og ha på smør, sitronsaft, salt og pepper.

Stek på 180 grader i 40 minutter, snu kålen halvveis i steketiden. Tips! Server med chiliflak og soyasaus og bruk det til asiatiske retter som f.eks vårruller!