Mat og drikke

Oppskrift: Sprø knust potetsalat

Lag sprø knust potetsalat – en smakfull og enkel rett som passer perfekt som tilbehør til middag eller grillmat. Se oppskriften her.

En ny vri på potetsalaten som garantert imponerer gjestene! Gode smaker og knasende tekstur.

Sprø knust potetsalat

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
45 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • Sprø poteter

  • info
  • info
  • info
  • Dressing

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Kok potetene til de akkurat er møre. Legg dem utover på et bakebrett med bakepapir og press dem flate.

Dryss over litt olivenolje og krydre med salt og pepper.

Stek på 220 grader i 15 minutter til de er sprø og gyllen. Bland sammen majones, rømme, finhakket sylteagurk, sylteagurklake, finhakket sjalottløk, finhakket dill, agurk i terninger og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.

Vend de sprø potetene i dressingen og server.