Mat og drikke

Kyllingfilet i airfryer: Oppskrift på saftig og enkel middag

Prøv denne enkle oppskriften på saftig kyllingfilet i airfryer. Rask, sunn og perfekt for en smakfull middag.

Lag saftig og smakfull kyllingfilet raskt og enkelt i airfryeren. Denne oppskriften gir deg en perfekt tilberedt kyllingfilet med en deilig, gyllen overflate – uten å måtte bruke mye tid eller olje. Et sunt og smakfullt alternativ til hverdagsmiddagen!

Kyllingfilet i airfryer

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Pensle kyllingfiletene lett med litt solsikkeolje.

Dryss over Airfryer Kryddermiks og gni det lett inn. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 30 minutter før steking.

Legg kyllingfiletene i airfryeren og stek i totalt 12-16 minutter på 200 grader. Halvveis i steketiden snur du kyllingfileten.

For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kyllingen skal ha en kjernetemperatur på 68 grader, ta den gjerne ut av airfryeren når den bikker 66 grader da temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking.

La kyllingen hvile 5 minutter før du kutter den opp.

Server med for eksempel sprø fries, som du finner oppskrift på til airfryer her, eller grønnsaker stekt i airfryer som du finner oppskrift på her.