Kyllingfilet i airfryer: Oppskrift på saftig og enkel middag
Prøv denne enkle oppskriften på saftig kyllingfilet i airfryer. Rask, sunn og perfekt for en smakfull middag.
Lag saftig og smakfull kyllingfilet raskt og enkelt i airfryeren. Denne oppskriften gir deg en perfekt tilberedt kyllingfilet med en deilig, gyllen overflate – uten å måtte bruke mye tid eller olje. Et sunt og smakfullt alternativ til hverdagsmiddagen!
Kyllingfilet i airfryer
30 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Pensle kyllingfiletene lett med litt solsikkeolje.
Dryss over Airfryer Kryddermiks og gni det lett inn. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 30 minutter før steking.
Legg kyllingfiletene i airfryeren og stek i totalt 12-16 minutter på 200 grader. Halvveis i steketiden snur du kyllingfileten.
For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kyllingen skal ha en kjernetemperatur på 68 grader, ta den gjerne ut av airfryeren når den bikker 66 grader da temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking.
La kyllingen hvile 5 minutter før du kutter den opp.
Server med for eksempel sprø fries, som du finner oppskrift på til airfryer her, eller grønnsaker stekt i airfryer som du finner oppskrift på her.