Mat og drikke

Oppskrift: Pavlova med sjokoladekrem

Lag pavlova med sjokoladekrem og bringebær. En deilig dessert med sprø bunn, fyldig krem og friske bær – perfekt til enhver anledning!

Pavlova toppet med en deilig sjokoladekrem, bringebær og pekannøtter.

Pavlova med sjokoladekrem og bringebær

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
120 min
Porsjoner
1

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • Marengsbunn

  • info
  • info
  • info
  • info
  • Sjokoladekrem

  • info
  • info
  • info
  • Pynt

  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.

Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.

Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.

Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.

Pisk fløte, sukker og kakao til en fyldig sjokoladekrem.

Pynt pavlovaen med sjokoladekrem, bringebær og pekannøtter.

Redaksjonens  anbefalinger

authorImage

Reise

med Marie
De billigste flyturene, de beste restaurantene og hotellene - og praktiske tips for turen.
Se mer
authorImage

Aktiv

med Cecilie
Få inspirasjon, tips og trender fra trening, friluft og helse.
Se mer
authorImage

Bolig

med Herman
Alt du må vite om hus og hage - de beste redskapene og praktiske tips til jobben du skal gjøre.
Se mer